Katsastuspiste Suomi Oy

Katsastuspiste on yksityinen katsastusasema. Nykyaikaiset tilat ja uusin tekniikka mahdollistavat nopean ja mukavan palvelun – aikaa varaamatta. Meiltä on saatavissa myös kaikki tavanomaiset liikenne ja vapaaehtoiset vakuutukset useimmista yhtiöistä, helposti ja vaivattomasti.

Katsastuspiste on katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys. Toimimme paikkakunnilla Ivalo, Kajaani, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Muonio, Oulu, Pello, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä.

Haluamme tarjota laadukkaita palveluita joustavasti ja edulliseen hintaan, asiantuntemuksella, ympäristönäkökohdat huomioiden. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastustiloissa tai lukea päivän lehden viihtyisissä ja tilavissa asiakastiloissamme nauttien kupin kuumaa kahvia.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös halutessasi varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi. Ajoneuvoille, jotka tarvitsevat raskaanlinjan, (matkailuvaunut, kuorma- ja linja-autot, isot paketti-autot ja varsinaiset perävaunut) on hyvä varata aika puhelimitse. Näin vältyt turhalta odotukselta.

Katsastuspiste Suomi Oy on saanut Euroopan aluekehitysrahastolta tukea kehityshankkeeseen. Kehityshankkeessa on tavoitteena palvelutoiminnan laajentaminen sekä uusien markkina-alueiden mahdollisuuksien kartoitus.