Pello

Katsastuspiste Pello

Katsastuspiste Pello

Katsastuspiste Pellon asema löytyy etelästä tultaessa hieman ennen Pellon keskustaa aivan Torniosta tuleva päätien E8 varrelta. Toimipisteen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. kevyen - ja raskaan kaluston määräaikaiskatsastukset,kevyen kaluston rekisteröinti- ja muutoskatsastukset sekä rekiteröintiin ja vakuuttamiseen liittyvät toimistopalvelut. Asiakaslähtöinen palveluasenne ja liikenneturvallisuus ovat meille tärkeitä. Voit siis olla varma että saat meiltä parasta palvelua. Voit tuoda ajoneuvosi katsastukseen myös aikaa varaamatta, mutta suosittelemme kuitenkin ajan varaamista etukäteen. Näin pääset palveltavaksi jonottamatta.

Katsastaja palauttaa avaimet ja asiapaperit katsastuksen päättyessä ja kertoo sinulle tarkastukseen liittyvää informaatiota. Hyväksytyn katsastuksen jälkeen saat mukaasi myös uuden rekisteriotteen.

Ajokorttipalveluita hoitava Ajovarma toimii samoissa tiloissa. Ajovarman aukioloajat löydät osoitteesta www.ajovarma.fi/palvelupisteet/ajovarma-pello
Ajovarman asiakaspalvelu 075 323 9999

Tervetuloa!
 

Katsastuspiste Pello
Sähkötie 2 
95700 Pello
Lähetä palautetta asemalle

Varaa aika NETISSÄ 

Valtakunnallinen ajanvaraus p. 075 323 2535 (ma–pe 7.30–20, la 9-16)

Puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti ja lisäksi kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran tai matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Jonotus- ja puheluajalta peritään sama maksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

Aukioloajat

Hinnat (alk.)

Katsastus (auto max. 3500 kg, nelipyörä) 54 €
Katsastuksen lakisääteiset mittaukset 35 €
Jälkitarkastus (auto max. 3500 kg, nelipyörä) 25 €