Paattion Autokatsastus (Kemi)

Paattion Autokatsastus

Paattion Autokatsastuksen löydät entuudestaan tutuista tiloista osoitteesta Varikonkatu 23, 94200 Kemi. Meillä voit katsatsaa niin henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot kuin kaikenkokoiset perävaunutkin sekä hoitaa maahantuonti- ja rekisteröintikatsastukset. Myös ralliauton katsastukset hoituvat meillä. 

Olemme alueen johtava toimija mm. raskaan kaluston katsastuspalveluiden tuottajana. Toimistomme kautta hoituvat myös rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut ja siirtoluvat. Rekisteröimme myös veneitä. Voit tuoda ajoneuvosi katsastukseen myös aikaa varaamatta, mutta suosittelemme kuitenkin ajan varaamista etukäteen. Näin pääset palveltavaksi jonottamatta. Raskaan kaluston katsastuspalvelut sekä maahantuonti- ja rekisteröintikatsastukset tulee varata puhelimitse 020 741 2280

Katsastaja palauttaa avaimet ja asiapaperit katsastuksen päättyessä ja kertoo sinulle tarkastukseen liittyvää informaatiota. Hyväksytyn katsastuksen jälkeen saat mukaasi myös uuden rekisteriotteen.

Tervetuloa Paattion Autokatsastukseen!
 

Paattion Autokatsastus
Varikonkatu 23 
94200 Kemi
Lähetä palautetta asemalle

Varaa aika NETISSÄ 

Valtakunnallinen ajanvaraus p. 075 323 2535 (ma–pe 7.30–20, la 9-16)

Puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti ja lisäksi kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun verran tai matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelinmaksun verran. Jonotus- ja puheluajalta peritään sama maksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%)

Aukioloajat

Hinnat (alk.)

Katsastus (auto max. 3500 kg, nelipyörä) 44 €
Katsastuksen lakisääteiset mittaukset 30 €
Jälkitarkastus (auto max. 3500 kg, nelipyörä) 20 €